luni, 7 aprilie 2014

Túl gyors elélvezés

 Számos férfi küzd a túl gyors magömléssel, egyes kutatások szerint ez a szám 20 és 30 százalék közzé tehető, bár kissé nehéz pontos adatot felmérni mivel sokan szégyelnek erről beszélni vagy egyenest le is tagadják, hogy valaha is problémájuk lett volna az elélvezés idejétől. Pedig ez a legrosszabb, amit ebben az esetben lehet tenni. Attól, hogy nem beszélünk egy problémáról az még nem fog magától megoldódni, főleg ha ilyen fiziológiai problémáról van szó. Itt mindeképp szükség van a segítségre különben a túl gyors elélvezés az egész életet tönkre is teheti. Nem csak egy vagy több párkapcsolatot fog szétszakítani a kielégületlenség, de a kudarc élménye olyan mélyen fog beszívodni egy férfi testébe és agyába, hogy végül a szexuális élmény csak negatív konnotációjú cselekedetté fog lesüllyedni. És ez még csak a szexuális életre gyakorolt hatása, de a felsülés, a korai magömlés lassanként hurkot fog keríteni az egész élet köré hiszen a tudat, hogy a partner örökkön kielégületlen marad egyszerúen pozdorjává zúzza a férfi önbecsülését, önbizalmát és önértékelését, ami szorongáshoz, depresszióhoz, stresszhez vezet és ez már az élet összes területére kiterjed. A túl gyors magömlés csak boldogtalansághoz vezet, ahonnan segítség nélkül pedig nincs kiút.



          Persze vannak olyan emberek és olyan kapcsolatok is ahol a túl gyors elélvezés nem jelent gondot, hiszen akármilyen rövid idő alatt is zárul be a szexuális aktus mindkét fél eléri az orgazmust, tehát nem számít, hogy ha csak öt percig tart amíg a partnered is el tud jutni az élvezetekig mivel ez így nem lesz negatív hatással a parkapcsolatra. A probléma ott kezdődik, amikor az a bizonyos partner kielégületlen marad újra és újra. Ez lassanként frusztrűcióhoz, haraghoz vezet, ami megmérgezi a kapcsolatot, ami rövid vagy hosszú időn belül, de mindeképp véget ér. Aztán jön a remény, hogy talán a következővel nem így lesz, de a szorongás és a félelem nagy úr.

        Ha Ön is küzködik a túl gyors magömléssel itt az ideje, hogy felkeljen a gép elöl és tegyen valamit ellen. Az önsajnálat, a halogatás, a tagadás semmit se segít, és a problémá nem hogy javulna, de romlani fog ha nem kezd tenni ellene valamit. Rengeteg módszer létezik a korai magömlés kezelésére és ez szinte minden esetben gyógyítható is hiszen legtöbbször pszihológiai okok állnak a túl a gyors elélvezés hátterében.

        Mint fent említettem sok módszer létezik, ami segít a korai magömlés elleni harcban, és mi most ezek közül szeretnék egyet bemutani. A Lastemax egy teljesen természetes, biztonságos és hatékony kezelés, ami akár 20 perccel is meg tudja hosszabítani a szexuális együttlétet. Ez a termék hat különböző gyógynövény kivonat kombinációjából áll, ami mögött több éves tesztelés áll, hogy garantáltan a legjobb hatást tudja kifejteni a felhasználóban. Mivel a Lastemax csak és kizárólag gyógynövény kivonatokat tartalmaz abszolút semmilyen káros hatással nincs a szervezetre, ellentétben a kémiai anyagokban dúskáló konkurens termékekkel. A hatékonyságát pedig az elégedett ügyfelek tömkelege garantálja és a nem egy megmentett kapcsolat és házasság az igazi tanúbizonyság.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu