vineri, 11 aprilie 2014

Késlelteti a magömlést

Semmi se lehet kényelmetlenebb, mint mikor épp hogy neki fogtattok a szexnek és te már el is mentél. Olvasni lehet a csalódottságot ilyenkor a párod szemében. Valljuk be kínos ez mindkét félnek, kivléve persze ha képes vagy egyből egy msáodik menetre is. De a rizikó fent áll, hogy ismételten ugyanilyen hamar mész el. Akkor mér tényleg semmit se tehetsz a szituáció javítására. Ha pedig ez egy olyan probléma, ami túl gyakran sőt siznte mindig előfordul itt az ideje, hogy tegyél ellene valamit. Nagyon sok módszer létezik ma már, ami segíteni tud, és mi az elkövetkezőkben ezek közül fogunk kettőről is beszélni. Ez a két taktika kicsit mehanikusabb módszer kategóriába tartozik.



      Az első módszer a PC izmok megerősítése. A PC izmok vagy szakszerűen a pubococcygeus izmok megerősítésével képes leszel az orgazmusodat kontrollálni. A következő feladat, amit leírok Kegel gyakorlatok néven is ismertek. Gondolom így már egyből isnmerősebben hangzik, igaz általában a nőkkel kapcsolatban van emlegetve, pedig az izom ugyanaz mindkét nemnél. Az első lépés, hogy lokalizáld ezt az izmot. Ehhez nem kell ést tenni, mint egy vagy pedig két ujjal a herezacskó mögé kell nyúlni, aztán pedig elképzelni, hogy épp vizelünk. Ha ez meg van akkor képzeletben állítsd meg a vizelet folyását, az izom, ami ehhez használtál érezhetően meg kell feszüljön akezd alatt és ez pedig az a bizonyos PC izom. Tehát ezt kell fel fejleszteni. Ajánlott naponta 2- szer vagy 3- szor is 20 vagy 30 ilyen szorítást/ megfeszítést elvégezni. Ezt a nap folyamán bármikor megteheted amikor épp van néhány szabada perced, és még hozzá szó szerint bárhol. Akár a metrón, a munkahelyeden, evés közben, vagy ahol és amikor neked a legkényelmesebb, mert senki az égvilágon nem fogja ezt észrevenni. Ha ezt az izmot eléggé felfejleszted akkor ideje bevettned akcióba. Szex közben mikor érzed, hogy az orgazmus határán vagy szorítsd meg jó erősen ezt az izmodat. Ha elég erős akkor visszatudod tartani az orgazmust, akárcsak a vizeletet. Hajrá!

      Az elkövetkező tehnikához pedig nem kell más, mint csak egy kevés gyakorlás, vagy kicsit több. Maszturbálás közben vagy ha van egy nagyon türelmes társad akkor szex közben kell kiismerned az orgazmusod határait illetve feszegetni is kell ezeket kissé. Mikor érzed, hogy közel vagy az orgazmushoz akkor állj el azonnal, ismételd meg ezt többször is mielött elérnél a csúcshoz. Ezt ajánlott jó párszor eljátszani, hogy megtanuld mi az a pont ameddig még el tudsz menni úgy, hogy megtudj állni, és hol van az a pont, amin túl lépve már nincs visszaút.  Így legközelebb szex közben érezni fogod, hogy mikor jött el az ideje egy kis változtatásnal, lelassításnak vagy esetleg más poziciónak.

      Ezen ethnikák mellé pedig ajánljuk a rendszeres Lastemax szedését. Ha véletlenül nem hallottál volna még róla, ez egy teljesen természetes, biztonságos és hatékony termék, aminek a segítségével akár húsz perccel is növelhető a szexuális aktus hossza. Ne tétovázz tovább. Válassz ki egy tehnikát szerezz be egy doboz Lastemax-ot és revitalizáld a szexuális életed!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu