luni, 14 aprilie 2014

A korai magömlés kezelése

     A korai magömlés hátterében nagyon sok probléma meghúzódhat. Nagyon sok tényező hat a kialakulására és miután ez a probléma több hónapig is fent áll annak a káros hatásai az élet szinte minden területére kiterjedhet/ kiterjed.

     Amikor a férfiak elkezdik a szexuális életüket akkor általában elég sok gondjuk akad vele, de persze ez teljesen természetes is. Az idő előre haladtával a férfiak sokkal több kontrollt tudnak nyerni az ejakulációjuk felett. Úgy, hogy ha még babacipókben járkálsz a szexuális életedben akkor nincs abszolút semmi gond. Szeretném eszükbe jutattni azoknak férfiaknak, akik már régóta vagy már tapasztaltak de mostanában ebbe a gondba ütköztek, hogy az erekciós zavarok, a korai magömlés problémája jün megy. Tehát több, mint valószínú, hogy ez nem lesz egy permanens probléma. Úgy, hogy nyugodtan fellélegezhet és addig is amíg kiküszöbölik ezt a problémát íme két módszer, amit bevethet szex közben a korai magömlés meggátlására.



      Ez a két módszer az orgazmus kontroll kategóriába tartozik, amikor a korai magömlés kezeléséről van szó. Mindkettőt szexuális aktus ideje alatt lehet és kell bevetni, és csak egy kis figyelem kell, hogy ne mulasszuk el a helyes pillanatot amikor cselekedni kell. Egy kis gyakorlás kell hozzá csak.
      Az első a stop-és-start metódus. Ehhez kell talána legtöbb gyakorlás, de amint belejöttél már nem lesz gondod vele. A lényeg az, hogy szexuális aktus közben mikor már érzed, hogy túl közel vagy az elélvezéshez állj le teljesen. Fonotos, hogy abszolút semmilyen szexuális stimuláciban ne legyen részed pontosan 30 másodpercig, számold ki magadban és aztán pedig kezd újra. Így egy kicsit lenyugodsz és eltart majd egy kicsit amíg megint érzed, hogy vészesen közeledsz az orgazmushoz. Akkor pedig állj le megint 3ö másodpercre, és így tovább. Folytasd ezt amíg kész vagy az elélvezésre vagy jobban mondva a partneredet sikerült végre kielégítened.

    A másik módszer a nyomás gyakorlása. Ez kicsit egyszerűbb a lényeg csak annyi, hogy figyelj oda az időzítésre. Szexuális aktus közben mikor érzed, hogy nagyon közel vagy az orgazmushoz állj le, szüntesd meg az összes stimulációt és a mutató és hüvelyujjadal azt a pontot ahol a pénisz feje összér a pénisz testével felül. Néhány másodpercig szorítgasd aztán várj harminc másodpercet és folytathatjátok tovább a szexuális aktust. Folytasd ezt a módszert egész addig, amíg kész nem vagy az orgazmusra és a  párod is eljutott már a kívánt mennyiségú orgazmusig/ orgazmusokig.
     Ezen kívül vagy pont emellett a Lastemax csodákra képes. E természetes, biztonságos és hatékony étrend-kiegészítő rendszeres szedésével bizonyítottan akár húsz perccel is tovább bírhatod az ágyban.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu