vineri, 4 aprilie 2014

Korai magömlés

A korai magömlés az egyik leggyakoribb szexuális diszfunkció a férfiak életében. Szinte mindenki megtapasztalja néhányszor azt a kellemetlen érzést, mikor túl hamar következik be az ejakuláció. De a legtöbben pár aktus utás már fokozatosan tovább bírják, illetve ahogy nő a tapasztalat úgy nő a szex hossza is. Akkor beszélünk a korai magömlésről, mint problémáról, amikor ez túllép egy bizonyos határt és negatívan hat a férfi életére. Hiszen a tudat, hogy a partnerünket nem tudjuk kielégíteni marcangol belülről, gerjeszti a feszültséget és előbb vagy utóbb a kapcsolat végét idézi elő.



      A korai magömlés esetében minden egyes ejakuláció hamarabb vagy maximum két percig tart a behatolástól kezdődően. Ez a probléma nagyjából a férfiak 40 %-át érinti, és bár a fiatal és szexuálisan tapasztalatlan férfiakat érinti elsősorban, ez a szexuális diszfunkció az élet bármelyik szakaszában felléphet. A túl korán megömlésben szenvedő férfi képtelen kontrollálni az ejakulációt, ami vezethet akár csökkentett nemi vágyhoz illetve merevedési problémáktól. A korai ejakulációtól szenvedő férfiak agyát átjárja a bűntudat, a szorongás, a félelmek, a megfelelési vágy, ami csak még több pszihológia problémághoz vezethet. Ezért fontos, hogy ha valaki ebben a diszfunkcióban szenved minél előbb megpróbálja kezelni ezt.

      Fontos megjegyezni, hogy két különböző kategória létezik, amikor a korai magömlésről beszélünk, az egyik az az eset, amikor a túl gyors ejakuláció szinte mindegyik szexuális együttlét alatt fellép, ezt elsődleges korai magömlésnek hívjuk és a másik kategória az, amikor a korai magömlést meghatározott helyzethez, vagy időhöz lehet kötni (mint például : régóta nem volt szexuális kapcsolata mással), ezt pedig másodlagos korai magömlésnek nevezük.
       Ha ezzel a problémával közd nem szabad elhanyagolni sem szégyenkezni miatta, mert hosszú távon különösen romboló ez az életre illetve az életszínvonalra. A korai megömlés könnyen kezelhetp és míg sokan vannak, akiknek sikerült ezt egzedül orvosulniuk, nem mindenkinek ezért ha hosszú távon fennáll ez a probléma ajánlatos specialistához fordulni. A korai magömléssel küzködű férfiakat számos egyébb állapot is sújtja : a szexuális teljesítmény miatt növekvő szorongás, az önbizalom gyengülése és teljes elvesztése, egyre erősebb stressz hatás, csökkent szexuális élvezet és persze elviselhetetlen bűntudat a partner kielégületlensége miatt.

      Több gyógymód is létezik a korai megömlés kezelésére, és igaz néha tartős kezelésre van szükség, terápiára és különöző gyógyszerekre, nem mindekinel ilyen komplikált az eset. Néhány férfiank épp scak egy kis löketre lenne szüksége, hogy bele lendüljön és elérje a szexuális teljeseítményének a csúcsát. Ebben az esetben mi a Lastemx-ot szeretnénk a figyelmébe ajánlani. Ez egy teljesen természetes készítmény, tehát nem kell tartania semmilyen káros mellékhatástól, aminek az aktív hatóanyagai mind gyógynövény kivontaok, és amely több perccel is megtudja hosszabítani a szexuális együttlét hosszát.

     Ezt a terméket mindazoknak ajánljuk, akik a korai magömlés problémája miatt szenvednek, akik szeretnék hosszabb ideig kiélvezni a szexuális együttlétet illetve azoknak a fréfiaknak, akik ténylegesen képesek akarnak lenni arra, hogy maximálisan kielégítsék a partnerüket többször is egy szexuális aktus alatt. A Lastemax termék haználatával akár 20 perccel is tovább élveheti ki a partnerével a hálószobai hancúrozást.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu