marți, 15 aprilie 2014

Magömlés

Szakkifejezéssel élve a magömlés az ondó kiömlése a péniszből szexuális stimulálás következtében. Amikor egy férfi szexuélis igzatott az agy jeleket küld a gerinc idegeken keresztül a nemi szervnek, hogy a medence izmok húzódjanak össze. Az ondó az izom húzódási hullámok által jut el a pénisz végébe, ahonnan ejakulálva lesz szexuális orgazmus kerete között. Az ejakulációval kapcsolatban három féle diszfunkció létezik : korai magömlés, késleltetett magömlés és retrograde magömlés. Mi ebben a cikkben a korai magömlésről fogunk beszélni.



          Mi is az a korai magömlés pontosan? Azért is fontos, hogy valamilyen szinten definiáljuk a korai magömlést, mert rengeteg férfi diagnosztikálja magát ezzel a problémával, úgy hogy még csak fent sem áll a veszélye. Attól, hogy a kívántnál hamarabb megy el még nem jelenti azt, hogy Ön is ezzel a problémával küzd. Például Ön szerint 10 perc nagyon kevés és ezért úgy gondolja, hogy itt probléma van. De ezt nem lehet felfogni úgy, hogy korai magömléssel küzködik. Persze sok módszer létezik arra, hogy ezt is korrigála és még tovább bírja az ágyban. Megoldás erre például a Lastemax. Ez egy teljesen természetes étrend- kiegészítő, ami pontosan hat különböző gyógynövény kivonatból készült : püspöksüvegből, álombogyóból, griffoniából, indiai egresből, szerencsendióbol, argyreia speciosaból. Mindegyik növény nagyon erőteljes antioxidáns, stressz oldó és afrodiziákum. Sőt valószínűleg néhény növény neve ismerősen is hangzik, hiszen különböző kultúrák már nagyon rég felhasználják őket, mint afrodiziákum. Tehát a Lastemax egy teljesen természetes, egészséges így biztonságos, de legfőképpen hatékony készítmény, hogy az ágyban még több ideje legyen kielégítenie a párját. Naponta egy szem Lastemax este és néhány hónap alatt akár húsz perccel is tovább bírhatja az ágyban. A Lastemax-ot nem csak azok használhatják, akik meg akarják növelni a szexuális aktus idejét de nem prezentálnak semmilyen szexuális diszfunkciót, de azok is akiknél, sajnos, mér klinikailag is kimondható, hogy korai magömléssel kózködnek.

       Ahhoz, hogy nyugodt szívvel kijelentsük, hogy valaki korai magömléssel küzködik ahhoz a szexuális aktus, pontosabban a behatolástól az orgazmusig (előjáték nem számít bele), eltelet időtartam maximum két perc. De sokszor még annyi se. Nagyon fontos megjegyezni, hogy ez az idő igencsak relatív, mint ahogy ezt fentébb is említettem a cikkben. Van akinek öt perc már öröm lenne mert a behatolásig is alig jut el másnak szégyen gyalázat az öt perc. Persze rengeteget számít a partner véleménye is, mert ha például öt perc alatt mindketten elérik az orgazmust akkor nincs gond, hiszen nem alakul ki feszültség és/ vagy frusztráció a szexuális életben.

      Szerencsére a Lastemax mindkét esetben rengeteget segíthet és ehhez nem kell mást tenni, mint adni egy esélyt ennek a forradalmian új étrend- kiegészítőnek. Természetes, biztonságos és garantáltan hatékony, mire vár még?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu