miercuri, 9 aprilie 2014

Erekció zavar

 Egy férfi az ágyban tudja a leginkább bebizonyítani a férfiasságát és pont ezért mikor ezen a területen alakulnak ki problémák az az egyik legsúlyosabb csapás, ami egy férfi önbizalmán eshet. Hiszen egy balul sikeredett szexuális aktus után, ami az ő hibájából siklott félre, már nem is érzi magát igazán férfinak. És ha ehhez hozzáadunk egy kevésbé megértő partnert az már kész csőd. Nagyon sok férfi küzd különböző problémákkal, amikor a szexről beszélünk, de ezek közül sok csak időszakos vagy helyzethez köthető. Így a következő aktusnál nagy az esély, hogy sikeres lesz és ezzel vissza áll a rend egy férfi életében. Hiszen bárkivel előfordulhat, hogy túl gyorsan elélvez, vagy, hogy túl sokat ivott és épp nem működik úgy a szerszám ahogy kéne. Minden férfi megtapasztalja ezt legalább egyszer. De mi van azokkal a férfiakkal, aki nem egyszer, hanem szinte mindig ilyen problémával küzködik? Akkor beszélünk szexuális diszfunkcióról, amikor az több hónapig vagy több, egymást követő alkalommal is felbukkan helytől és időtől függetlenül és ami negatívan hat ki az egyén életére. A következőekben az erekció/merevedés zavarról, pontosabban annak kialakulási okairól, fogunk bővebben beszélni.



           Az impotenciának lehetnek úgy szervi mint pszichés okai is, de ezeket több esetben nehéz elhatárolni, hiszen egy szervi probléma miatt kialakult erekció zavar egyben lelki gonddá is átalakul az idő elteltével. A biológiai okok feltárásához egy urológus-andrológusra és/vagy endokrinológusra van szükség. A lelki okok több kategóriába sorolhatóak. Így az impotencia eredhet a személyiségből, fiatalkori hatásokból, partnerből, szakításból, stresszből, szorongásból, depresszióból, kellemetlen tapasztalatokból, kudarctól való félelemből, megfelelési vágyból, de őszintén megmondva még sorolhatnánk ezt hosszan. A lényeg az, hogy amíg az ok nem kell federítésre addig nem lehet kezelni és akkor bizony a merevedési gondok se múlnak el, ami pedig létfontosságú hiszen ez csak generálja tovább a feszültséget úgy az életben, mint a párkapcsolatban.

      Az elős lépés a megoldás felé az, hogy beismerje itt bizony probléma van. Csak ezután lehet ösizntén beszélni erről a problémáról, hiszen a második lépés mindenképpen egy szakorvos felkeresése és ott pedig nem lehet se hazudni se szégyenkezni emiatt, mert az orvosnak pontos adatokra van szüksége, hogy segíteni tudjon.
        Amit mi ajánlunk az egy alternatíva, ami persze nem helyettesítheti a szakorvos tanácsát, de bármilyen kezelés mellé nyújt egy segítőkezet, hogy minél hamarabb élvezhesse ismét a szexuális aktust.

        A Lastemax egy teljesen természetes étrend-kiegészítő, amely aktív segítséget nyújt a merevedési zavarok elleni harsban. Az összetevői között megtalálható a püspöksüveg (amely akárcsak a Viagra hatóanyaga, a sildenafil, PBE5 inhibitor), indiai egres, szerencsendió, argyreia speciosa, álombogyó és a griffonia. Ezen gyógynövények együttes hatására a lehető legjobb teljesítményt tudja majd nyújtani az ágyban. Az elöbb felsorolt alapnyagok mindegyike stresszoldó, antioxidáns és legfőképpen afrodiziákum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu