miercuri, 9 aprilie 2014

Ejakuláció

         Az ejakuláció vagy más néven a magömlés szakszerűen nem jelent mást, mint az ondó távozását a hímvesszóból szexuális izgatás hatására. Ez az izgatás lehet vagy szex vagy önkielégítés is, egyes esetekben a fiatal/ serdülő fiúknál előfordulhat spontán ejakuláció alvás közben, illetve elérhető az ejakuláció csak prosztata masszázs által úgy, hogy a hímvessző nincs is ingerelve.
            Az ejakuláció, az orgazmus érzete az egyik legnagyobb örömforrás az ember életében, egy egészséges szexuális élet pedig szökségszerű egy kiegyensúlyozott, boldog élethez. Talán pont ezért annyira lesújtó, mikor problémánk akad ezzel az alapvetű területtel. Nagyon sok férfi küzd korai magömléssel, merevedési zavarokkal és impotenciával. Mit lehet tenni ilyen esetben?



        Több ezer tanács vérja azon férfiakat, akik az interneten kezdenek el kutatni a válaszra. Menj orvoshoz, menj pszichológushoz, vegyél vákum pumpát, vegyél Viagrát, végez önkielégítést szex előtt, ott van az orális szex is ha nem tudod másképp kielégíteni a partnered és így tovább. De hát ha belegondolunk mindegyik válasz egy kicsit kiábrándító. Persze az orvos és/ vagy pszchológus segítsége rengeteget tud segítnei, hiszen ők tudják feltárni, hogy pontosan mi is húzodik meg e probléma mögött. A szexuális diszfunkciók vagy biológia/ fiziológiai eredetűek vagy pedig pszichés problematikájúak. Ilyenkor általában gyógyszeres kúra és/ vagy terápia kerül felírásra egy férfinek, ami hosszútávon általában meg is tudja oldani a problémát, de mi történik a rövid táv alatt? Vákum pumpáról már biztosan hallott szinte mindenki és legyünk őszinték nem csak egy probléma van vele. Legelőször is ez a tehnika minden csak nem privát, a partnered pontosan tudni fogja mit csinálsz, plusz a merevedés körülbelül fél óráig tart. A rendszeresen túl gyakori használata pedig meglátszik majd a péniszen is, ezen kívül pedig roncsolja a hajszál ereket, amik a férfi nemiszervén belül találhatóak. A Viagra az egyik legismertebb gyógyszer, nem hinném, hogy létezik olyan emebr, aki még nem hallott volna róla. Egy kicsi kék kapszula, amit aktus előtt kell bevenni és erekcióhoz vezet. Ezt persze csakis vényre lehet kapni, tehát ha szégyeled is a problémád az orvost nem kerülheted ki. Önkielégítés végzése szexuális aktus előtt elég bevett szokás, főleg a fiatalok körében, akik ugyebár még tapasztalatlnaok még a szexuális életük elején tartanak így neki nem nagy gond perceken belül újabb erekciót produkálniuk. Semmilyen negatív hatása nincs és garantált, hogy a második orgazmushoz már több idő kell. Az orális szex pedig egy olyan tehnika, amit bizonyosan senki se vet meg. De legyünk őszinték, az orális szex soha de soha nem tudná helyettesíteni az effektív szexuális együttlétet.

      Viszont most mi szeretnénk ajánlani egy terméket a fogyelmébe, ami minden gondjára megoldást jelenthet. A Lastemax egy teljesen természetes étrend-kiegészítő, amit speciális szexuális problémákra fejlesztettek ki. Ez a termék nem csak, hogy erőteljesebb erekciót biztosít, a szexuális aktus akár 20 perccel is tovább tarthat, de kiemelkedően erős potencia fokozó is. Három az egyben egy szuper áron. Mindenképpen megér egy próbát, veszíteni semmit se tudsz csak nyerni, még hozzá álmaid szexuális aktusait minden egyes nap újra és újra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu