luni, 7 aprilie 2014

Impotencia

Szinte mindegyik férfi életében elófordult már, hogy a pénisze csütörtököt mondott és a megálmodott vad éjszakát helyett egy kellemetlen és csendes este váltotta fel. Bizton kijelenthetjük, hogy nincs annál megszégyenítőbb, mint mikor nem jön össze a kellő merevedés, vagy ha össze is jön akkor hamar elmúlik, egy aktushoz. Vannak akikkel ez csak ritkán forudl elő különböző, más élet területektől származó problémák miatt, míg egyeseknél sajnos ez lassanként egy állandósuló betegséggé csap át.



    Az impotencia, vagy erectilis dysfunctio, pontos jelentése az, hogy egy férfi a nemi aktus során nem tudja elérni és/vagy fenntartani a merevedést, a megfelelő erekciót. Ahhoz, hogy jobban megértsük ezt a problémát először a merevedés kialakulásáról szólunk pár szót. Ahhoz, hogy erekció lépjen fel a hímvesszőbe nagy mennyiségű vér kell áramoljon, ami a pénisz barlangos testeiben tárolódik egészen az erekció/aktus végéig. A merevedés elérésében több tényező is közrejátszik.

    Ha az erekció gyenegesége vagy hiánya több, mint három hónapig fenn áll akkor beszélünk merevedési zavarról és tanácsos ilyenkor már orvoshoz fordulni, főleg, hogy az esetek legnagyobb részében a probléma mögött pszichés gondok állnak nem pedig fiziológiaiak. A pszichés problémák közzé soroljuk a stresszt, szorongást, depressziót, megfelelési vágyat, kudarctól való félelmet, súlyos lelki terhet jelentő életeseményt, az életmód hirtelen változását és a párkapcsolati gondokat. Ezek közül mindegyik rányomja a bélyegét az adott férfi életére, aki egyre nehezebben éri el az erekciót, miközben belülről egyre többet mardossák a negatív gondolatok. Ez egyre több lelki gondot okoz, alacsony önbizalom, negatív önértékelés alakul ki, ami lassanként képes tönkre tenni az ember egész életét.  Ilyen esetben egy szexuál pszihológus felkeresése az egyik legbölcsebb választás.

     A másik kategória, ami impotenciát idézhet elő, mind fiziológiai alapú vagyis betegségek, genetikai problémák, szervi elváltozások és így tovább. Ezek közül a leggyakoribbak a következőek : szövődményes cukorbetegségek, keringési zavarok (verőerek beszűkölése miatt alakul ki), máj és vese betegségek, hormonzavar (tesztoszteron, más néven férfi hormon, hiánya), idegrendszeri károsodások, túlzott alkohol és/vagy nikotin fogyasztás, egyes vényre kapható gyógyszerek (például nyugtatók, vérnyomás csökkentők) szedésének mellékhatása és műtétek ( például gerinc, prosztata, húgyhólyag, vastagbél) szövődményeként is felléphet.

    Többféle gyógymód is létezik az impotencia kezelésére, és szerencsére elmondhatjuk, hogy ez a probléma a legtöbb esetben sikeresen is kezelhető. Mi most az egyik ilyen módszerről és azon belülről is egy bizonyos termékről szeretnék beszélni. A Lastemax egy inovatív étrend-kiegészítő, ami teljesen természetes alapanyagokból készült, és sikeresen használható az impotencia enyhítésére. Az egyik kulcsfontosságú összetevője, a püspöksüveg, amely icariint tartalmaz, ami ugyanúgy PDE5 inhibitor, mint a sildenafil, ami pedig a Viagra fő hatóanyaga. A Lastemax szedésével az erekció és ez által a szexuális aktus akár húsz perccel is tovább tarthat. Mi csak ajánlani tudjuk.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu