miercuri, 9 aprilie 2014

ejakuláció késleltető

     Rengeteg férfi küzd a túl gyors ejakulációval, ami vagy pár perccel a behatolás után vagy esetleg előtt is felléphet. Hivatalosan egy normális nemi aktus körülbelül két – tíz percig tart behatolás után. Ez egy igen kínos és feszültséggel teli helyzetet, kapcsolatot és életet szülhet. Két külön kategóriára lehet osztani a korai magömléssel küzködő férfiakat, azokra akikben eredendően megvolt ez a probléma vagyis az első aktustól kezdve kíséri őket az életben és a második kategóriába pedig azok a férfiak kerülnek, akiknel utólag alakult ki ez a gond vagyis a férfi szexuális együttléteienek túl nyomó részében nem fordult elő korai magömlés.
       A korai magömlés mögött úgy biológiai, mint pszichológiai okok is álhatnak illetve más érzelmi okok is. Fontos, hogy ha ez a probléma megkeseríti az életét forduljon orvoshoz, mert a korai magömlés könnyen kezelhető betegség. Az alábbiakban leírunk pár javaslatot, ami segíthet megelőzni a korai magömlést.



     Mivel a korai magömlés leginkább csak akkor okoz problémát ha a partner a közösülés alatt, akármilyen rövid is legyen, nem tud kielégülni sokat segíthet ha az előjátékot megnyújtjuk. Ha a partnerünk is kelláen vagy annál sokkal jobban fel van izgulva garantáltabb, hogy az orgazmus a szokásosnál hamarabb fog létrejönni neki is. Igaz, hogy ez nem segít abban, hogy a korai magömlés problémája megoldódjon, de viszont segítséget jelenthet a párkapcsolatnak és a férfi önbizalmának is, ami már magában egy gyógyító lépés főleg ha a probléma mögött pszichés gondok húzódnak meg. A kapcsolat ezáltal újból bensőségesebb lesz és akár a korai magömlés gyakorisága is enyhülhet. A tudat, hogy képes kielégíteni a partnerét egy hatalmas lelki terhet vesz le a férfiról és a kényszeredett kontrollálási vágy is alább hagy, ami szabad utat enged egy harmonikus és élvezhető szexuális életnek.

     A következő tippünk ugyanúgy mint az elöbbi példánk, nem a korai magömléssel veszi fel szó szerint a harcot, hanem inkább helyzetileg probálja ezt kontrollálni. A lényeg abból áll, hogy minél kevésbe izgató testhelyzetet kell felvenni a szexuális aktus során. Persze minden testhelyzet ingerlő, amiről mi beszélünk pontosabban az a férfi mozgását kontrollálja, tehát olyan helyzetek, amikben a férfi lassabban tud mozogni, minél kevésbé dinamikusat. Ezt legalább addig ajánlott folytatni amíg a férfi könnyebben tudja kontrollálni az elélvezést. Ezt a két tehnikát természetes lehet együttesen is használni, sőt igen ajánlott hiszen így egyre jobb és jobb eredményeket lehet elérni.

     A tehnikák használata mellett mi javasoljuk a Lastemax termék használatát is. Mi is az a Lastemax? Ez egy teljesen forradalmi készítmény, ami még csak nem rég jelent meg a piacon és már több ezreken is segített. A Lastemax teljesen természetes, biztonságos és hatékony termék, amely akár húsz perccel is meghosszabíthatja a szexuális egyóttlétet. Pont amire szükséged van.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu