joi, 10 aprilie 2014

Megáll ejakuláció

  Hogyan állítsam meg a korai magömlést? Ez a kérdés már biztosan minden férfi agyában felbukkant legalább egyszer az élete folyamán és ezek a szerencsések közé tartoznak, mert sajnos vannak olyan férfiak is, akik ezzel a kérdéssel kelnek és fekszenek anélkül, hogy választ kapnának rá. Több faktor is hatással van az ejakuláció előfordulására, de ezek kontrollálhatóak szerencsére, igaz néhény extrém esetben orvosi beavatkozással. A következőkben néhány ilyen stratégiát fogunk bemutatni.

      A legegyszerűbb módszer, akármilyen szimplának is tűnik csak annyi, hogy használj óvszert. Tudom, hogy pofonegyszerűen hangzik, de nagyon sok férfinak segít ez a módszer. A gumi óvszer használata csökkenti a stimulációt, ami által az erekció tovább fenn marad ejakuláció nélkül. Az egyetlen dolgo, amire oda kell figyelni kondom vásárlásakor, hogy ne legyen extra vékony. Amúgyis bármikor tudsz változtatni a gumi vastagságán ha ezt a problémát már le gyűrted. Már kaphatóak olyan óvszerek, amiknek a belsejébe zsibbasztó gél található, ami tovább csökkenti a stimulációt, tehét még tovább le lehet gyűrni az ejakulációt.



     De ha nem kapsz olyan óvszert, amiben szibbasztó gél van nyugodtan vásárolhatsz simán zsibbasztó gélt vagy sprayt magában. A jó hír az, hogy a használatával a stimuláció jóval csökkentebb, de viszont a partnerednek is az lesz. Pont ezért fejlesztettek ki még egy típusú zsibbasztó krémet. Ennél a verziónál az a lényeg, hogy a gél beleívódik a bőrödbe ezzel minimalizálva ennek átkerülését a partner nemiszervére. Ez egy gyenge érzéstelítóbnek számít a bőr alatt meghúzodó szenzoros idegeknek, és ez által tart több ideiga míg elmész. Ez a második egy biztosabb választás, mert míg segít a férfiaknak legyúrni akorai magömlést a szexuális stimuláció redukálásával ez nem tud átkerülni/ átterjedni a partner nemiszervére is, így ő továbbra is ugyanúgy élvezheti a szexuális együttlétet.

     Egy másik lehetséges módszer egy stratégikus nyomás alkalmazása. Tudom, ez így most hirtelen egy kicsit furán hangzott, de egyáltalán nem butaság megpróbálkozni ezzel a két tehnikával. A nyomást két helyen is lehet végezni. Elsőször a pénisz gátján, ez a herezacskó és a végbélnyílás között található, és ha nyomást gyakorolsz rá akkor megállíthatja az túl gyors ejakulációt hiszen ez elér egészen a prosztatáig, és mint bizonyára tudod a prosztata szabályoza az ejakulációt. Pontosabban a prosztata húzódik össze és ernyed el orgazmus közben és engedi ki az ondót. A másik variációban pedig a herezacskóval kell foglalkozni. Amikor egy férfi az ejakuláció közelébe kerül a herezacskók közelebb emelkednek a férfi testéhez. Megállíthatod az ejakulációt ha simán csak lehúzod őket megint. Nagyon egyszerű és mégis hihetetlenül hatásos.

      Vagy simán csak kipróbálhatod a Lastemax-ot, ez egy teljesen természetes, hatékony és biztonságos módszer a korai magömlés problémájának megoldására.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu