joi, 10 aprilie 2014

Férfiasság

 Egy balul elsült éjszaka után nehéz a partnerünk szemébe nézni. Főleg, hogy egész éjszaka csak arról szólt, hogy akárhényszor próbálkoztatok és még főképpen akármivel az erekciód sajnos elmaradt. Vagy ha véletlenül mégis csak sikerült bekeményedni az percek alatt elmúlt. Vagy a legrosszabb el is élveztél egyből. Mindannyian ismerjük azt a pánikot, ami elhatalmasodik rajtunk ebben az esetben. Nem hiszem el, ez nem történhet meg és a többi hasonló gondolatok keringenek a fejünkben miközben egy csodálatos nő várja, hogy végre történjen valami. De ehelyett előbb vagy utóbb ő is és te is fel fogjátok adni, amit pedig egy kínos beszélgetést követhet. Nincs semmi gond, még soha nem fordult elő, nem te vagy a hibás és így tovább. Ismerős helyzet, ugye? Azt hiszem merhetjük állítani, hogy ennél nagyobb csapást egy férfi egója nem szenvedhet.



      Ennél csak az lehet rosszabb, mikor a szexnek még egy esélyt adva másnap ugyanebbe a csapdéba esel. Mert most sokkal más a hozzáállásod, ott bujkál a félelem benned és ezt hihetetlnül nehéz kiverni a fejből. Mi van ha megint nem áll fel, mi van ha nem sikerül, mi van ha nem akar majd többet látni ezután, mi van ha kiröhög és így tovább. A kudarctól való félelem már képes teljesen megbénítani a férfit. Arról pedig inkáb ne is beszéljünk, hogy mi mehet végig egy nő agyán. Vagy csak negatívumok a férfival szemben vagy elkezd negatívumokat gondolni sajét magáról. Egy vagy többs ikertlen probálkozá mindkét félnek hatalmas csalódás, ami önbizalom hiányhoz vezet és a kapcsolta vagy ki se malakul rendesen, mert így emiatt idő előtt megszűnik, vagy pedig teljesen felbomlik. Ha a két fél nem képes őszintén megnyílni és beszélni erről a problémáról akkor esély sincs arra, hogy ez magától megoldódjon, sőt inkább csak még rosszabb lesz.

    Ha ez a probléma huzamosabb ideig fennáll muszáj valahogy megoldani. Tanácsért, segítségért kel fordulni. Nem szabad hagynunk, hogy ez a probléma belemászon az agyunkba, megváltoztassa, ahogy látjuk magunkat, ahogy gondolkozunk és ahogy élünk. A kudarctól való félelem nem csak a szexuális élet folyamán mutatkozik meg, átterjed az élet összes másik területére is. Az önbizalomról meg ne is beszéljünk, mert azt végleg elfeljthetjük, azt is, hogy valah volt. Ne hagyja, hogy ez történjen magával is. Merjen változtani. Mi most a kezébe adjuk a megoldás kulcsát, ami nem més mint a Lastemax. Ez egy teljesen forradlami termék, ami még csak nemrég került a piacra és máris csoda ként melegetik. Megszámlálhatatlanul sok férfin és kapcsolaton, sőt házasságon is segített már és most itt az ideje, hogy rajtad is segítsen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu